Tag Archive | kelor putih

godong kelor

DAUN KELOR

DAUN KELOR

dunia tak selebar daun kelor

pepatah biyen  unine kanggo ngadem ademi wong sing lagi keno susah atine

GODONG KELOR IKI JENENGE WES ORA ANEH MENEH NING KUPING AMERGO GODONG KELOR IKI LIYANE KENAO KANGGO GAWE OBAT PENYAKIT WERNO WERNO UGO GODONG KELOR PANCEN WES DUWE SEJAHAR .MITURUT SEJARAH GODONG KELOR BISO KANGGO NGGAWE NYIRNAKKE KASEKTENE UWONG KANTI DI SABETKE,

ANANGING AKU YO ORA NGERTI SABENERE MENOWO NGONO IKU MUNG JARE JARE ,

PALING YO SEMENTARA NGENE WAE SIK PENJELASANKU SESUK TAK JELASKE MENEH TATA CARANE MENOWO KANGGO OBAT,SING MESTI GODONG KELOR IKI GODONG SING PALING TERKENAL NOMER LORO SAK WISE GODONG GANJA LAN MBAKO….